Skip to content

Köménymag egyesület

A sport nem oldja meg az élet összes problémáját, viszont biztosíthatunk vele időt és lehetőséget a hétköznapokban az optimális élmény átélésére.

Egyesületünk 2015. januárjában alakult meg 17 fővel.

Az Egyesület célja a tagjai részére az asztalitenisz sport szervezett működésének biztosítása, e sporttevékenység folytatásával részt vállalni az egészséges életmódra való nevelésben. Szabadidő aktív eltöltésének népszerűsítésében, bajnokságon, versenyeken való részvétel. A közösségi élet kibontakozásának elősegítése a sportkapcsolatok létesítése, fejlesztése. A sportág széles körű megismertetése, az amatőr sportolás népszerűsítése.

Nagy Szabolcs polgármester megajándékozott minket 10 darab Gasztony címerével ellátott mezzel, melyben büszkén képviseltük kicsi falunkat különböző kupákon, ahonnan mindig érmekkel tértünk haza. A versenyek ösztönzőleg hatnak a teljesítményre és az itt elért sikereket pozitív megerősítésként további mozgásra, sportolásra ösztönöznek bennünket.

Csapatunk indult a Vas Megyei Asztalitenisz felnőtt férfi II. osztály 2014/2015. évi csapatbajnokságán, ahol az őszi fordulóban 3. a tavaszi fordulóban 5. helyezést ért el.

  • Egyesület székhelye: Gasztony Fő u. 20.
  • Egyesület elnöke: Vadász Sándor
  • Edzések helyszíne: Gasztony Fő u. 20.  (a régi iskolatermek)
  • Edzések időpontja: szerda, péntek, szombat 19 órától 21 óráig

„A sport elsősorban szellemi fogalom. Egy sportcsapat a társadalomnak kicsinyített képe, a mérkőzés az életért való nemes küzdelem szimbóluma… A sport a játék alatt tanítja meg az embert rövid idő alatt a legfontosabb polgári erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az egyéni érdekek teljes alárendelésére, a kitartásra, a tettrekészségre, a gyorselhatározásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre és mindenekelőtt a „fair play”, a nemes küzdelem szabályaira.”
(Szent-Györgyi Albert)

Polgármesteri köszöntő

Gasztony község a Rába völgyében, Körmend és Szentgotthárd között félúton található. Mindkét város negyedórányira van a 8-as számú úton. A községet nem szeli ketté főútvonal, nincs áthaladó forgalom, ami összekötné a környező településekkel, ezért nyugodt, tiszta levegővel és környezettel rendelkező, csodaszép falu. Honlapunkon településünkről a legfontosabb tudnivalókat olvashatja el, megtalálhatja intézményeink, szervezeteink címét és telefonszámait és közérdekű információk is állnak rendelkezésükre.(A folytatáshoz kattintson ide!)