Skip to content

Polgármesteri köszöntő

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Gasztony község honlapján!

Nagy Miklós Gasztony polgármestere vagyok.Megtisztelő a feladat, hogy bemutathatóm községünket.

A falu első okleveles említése 1269-ben V. István király idején történt, amikor a Gasztony-beli Mikov fiait Miklóst és Mihályt vitézségükért „nemes királyi szolgálók” rangjára emeli. 

Településünk a Rába völgyében, Körmend és Szentgotthárd között félúton található. A községet nem szeli ketté főútvonal, nincs áthaladó forgalom, ami összekötné a környező településekkel, ezért nyugodt, tiszta levegővel és környezettel rendelkező, csodaszép falu.

Honlapunkon településünkről a legfontosabb tudnivalókat olvashatja el, megtalálhatja intézményeink, szervezeteink címét és telefonszámait és közérdekű információk is állnak rendelkezésükre.

Remélem, hamarosan találkozunk! Addig is jó kirándulást és nézelődést kívánok a honlapon és a faluba érkezőknek.

Üdvözlettel:

Nagy Miklós
Gasztony polgármestere

Polgármesteri köszöntő

Gasztony község a Rába völgyében, Körmend és Szentgotthárd között félúton található. Mindkét város negyedórányira van a 8-as számú úton. A községet nem szeli ketté főútvonal, nincs áthaladó forgalom, ami összekötné a környező településekkel, ezért nyugodt, tiszta levegővel és környezettel rendelkező, csodaszép falu. Honlapunkon településünkről a legfontosabb tudnivalókat olvashatja el, megtalálhatja intézményeink, szervezeteink címét és telefonszámait és közérdekű információk is állnak rendelkezésükre.(A folytatáshoz kattintson ide!)